ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

ظریف: دوران بزن در رو تمام شده است

وزیر خارجه پیشین ایران با اشاره به پاسخ‌های نظامی ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: دوران بزن در رو تمام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 01
کد خبر: ۲۷۶۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه و طی سخنانی در «همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس؛ خلیج فارس در پرتو تحولات منطقه ای و بین‌المللی»، با اشاره به حادثه بندر شهید رجایی اظهار داشت‌: با خانواده‌های قربانیان این حادثه و مردم هرمزگان، همه ایران همدرد است و تمام ایران عزادار بندرعباس است.

ظریف در ادامه با اشاره به نگاه تهدیدمحور شرایط و ضرورت تبدیل به نگاه فرصت‌محور گفت: قبلا دیدیم وقتی شاه با مشکلات در برابر انقلاب مواجه شد، نگاهش برون نگر بود. در زمان جمهوری اسلامی این نگاه را کنار گذاشتیم و وابستگی به مردم شد. جمهوری اسلامی روش جدیدی را ادامه داد یعنی تامین امنیت ملی ایران، اکنون ۴۰ و چند سال از جمهوری اسلامی ایران گذشت و ما تنها حکومتی بعد از نادرشاه بودیم که یک وجب از خاک ایران را از دست ندادیم.

وزیر امور خارجه پیشین ایران همچنین بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این شرایط در جنگ یک وجب از خاک کشور را نداد حتی شاه هم بحرین را داد، حتی ما به وضعیتی رسیدیم که آمریکا به ما حمله کرد، شهید سلیمانی را در یک اقدام تروریستی شهید کردند. ما تنها کشوری هستیم که به پایگاه آمریکایی حمله موشکی کردیم. اسرائیل به ما حمله کرد، ما هم کشوری هستیم که اسرائیل را زدیم، به آن‌هایی که می‌گویند ایران ضعیف شده می‌گویم اگر موشک‌های ما به مناطق جمعیتی زده می‌شد، معلوم می‌شد توان ایران چقدر است؛ دوران بزن در رو تمام شده است. ما به توان درون‌زای حفاظت از امنیت ملی رسیدیم. ما حق داشتیم تا به این تعریف نرسیدیم، همه چیز را به چشم تهدید ببینیم.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به آنچه امروز داریم هزینه زیادی دادیم. همیشه مدیون شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم و همیشه مدیون امام (ره) و همیشه مدیون مقام معظم رهبری هستیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار